De Klussenier Peter Kalis

De Klussenier Peter Kalis
De Klussenier Peter Kalis

Zevende Reit 57
5233 HX 's-Hertogenbosch

Dien uw aanvraag in »

073 822 13 91
06 2373 3365
peterkalis@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 64249859

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Peter Kalis en samen met mijn vrouw en kinderen woon ik met veel plezier in Den Bosch. Bent u op zoek naar een professionele vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of voor het realiseren van een overkapping? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als installateur, besloot ik een eigen klusbedrijf te starten als Klussenier. Ik liep al jaren met het plan een eigen bedrijf te starten maar vond het risico te groot. Via de Klussenier kan ik mijn eigen bedrijf runnen met de ondersteuning van een landelijke organisatie.

Ik durf mezelf wel een specialist te noemen wanneer het gaat om de verbouwing van badkamers, keukens en toiletten. Maar daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor bijvoorbeeld maken en plaatsen van een overkapping, schilderwerk, timmerwerk en natuurlijk alle overige installatiewerk zoals het plaatsen van een C.V.installatie.

Naast de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden mag u ook van mij een professionele werkhouding verwachten. Ik denk graag met u mee over verschillende mogelijkheden, wanneer een opdracht onmogelijk lijkt, ga ik graag met u op zoek naar een andere geschikte oplossing. Maar ook de inkoop van het materiaal en de inhuur van derden kunt u aan mij overlaten. Ik ben uw aanspreekpunt en de verantwoordelijke voor uw verbouwing.

Heeft u een verbouwing gepland staan en wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden? U kunt gerust contact met mij opnemen. Bij mij betaalt u geen voorrijkosten en op alle klussen ontvangt u 12 maanden garantie. Ik verzorg graag een vrijblijvende offerte of kom bij u langs om u persoonlijk te woord te staan en de mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Den Bosch op www.klussenierpeterkalis.nl.  

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in 's-Hertogenbosch voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Tuinhuis plaatsen
  • Vloeren leggen of renoveren
  • CV-ketel installeren

Beoordelingen van klanten

Peter Kalis maakt de klus volledig af, inclusief opruimen en afvoeren van de Rommel, laatste zaken nog even aan te draaiien, in ons geval, even een trapluining ophangen omdat een ander klusbedrijf de bouten in de muur had gestukt. Hij weet wat hij doet, en doet het met plezier!M uit 's-Hertogenbosch
Vakmanschap, zeer snelle uitvoering van de opdracht. netheid in werkzaamhedebA.A. uit Vught
net voorkomen, komt zijn afspraken na en werkt zeer accuraatErik uit 's-Hertogenbosch
Werkte buitengewoon netjes en secuur, ook buiten de klus om. Voorbereiding m.i. zwak, voorbereiding m.i. niet volledig, m.n. toeleveringen. Wil te klantvriendelijk zijn, maar geeft daardoor info af die later gecorrigeerd wordt.JW uit Rosmalen
Prima, duidelijk, netjes en legt duidelijk uit wat de opties zijnEJC uit Rosmalen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...